Så er 'træf-på-tværs'-plakaterne på vej op

Der bliver slået på tromme på mange fronter, når ‘træf-på-tværs’ kalder til samling.

Det er grafiker, Kitt Svane, der har stået for designet af plakaterne, og som her er ved at montere det første eksemplar i Blovstrødhallen. Foto: AOB

Det er grafiker, Kitt Svane, der har stået for designet af plakaterne, og som her er ved at montere det første eksemplar i Blovstrødhallen. Foto: AOB

KOMSAMMEN Som AOB skrev forleden dag, har en gruppe Blovstrød-borgere taget initiativet til etableringen af et moderne forsamlingshus, hvor ‘erfarne’ og nye Blovstrød-borgere mødes til fællesspisning og samtale om naboskab.

Flyers og brochuremateriale er nu på plads, og plakaterne er ved at blive hængt op på stratetiske steder. Det er Blovstrød-borgeren, grafiker, Kitt Svane, som har kreeret materialet, som nu fordeles rund på forskellig vis. Bl.a. udsendes der en pressemeddelelse og mange af Blovstrøds foreninger vil blive orienteret om arrangementet. ‘Træf-på-tværs’ er også på FaceBook: @tptblovstroed.

Initiativtageren, Mia Finnemann Schultz, fortæller: “Tanken med træf-på-tværs er at etablere en række 'pop-up'-arrangementer, hvor vi i forbindelse med fællesspisning taler sammen om Blovstrøds fortid, nutid og fremtid. Vi er inspireret af det moderne forsamlingshus og samtalen mellem mennesker. Og vi har allerede nu fået mange positive tilkendegivelser og rigtig mange tilmeldinger til aftenens arrangement - det tegner rigtig godt!”

Arrangementet løber af stablen søndag, den 27. januar kl. 17-19 i cafeteriet i Blovstrødhallen. Caféen serverer chili con carne eller vegetarisk sin carne til kuvertpris på 80 kr./voksen og 60 kr./barn inkl. tilbehør og postevand. Andre drikkevarer kan købes på stedet.

Tilmelding er senest onsdag, den 23. januar ved indbetaling på MobilePay 22 71 55 49 med angivelse af antal voksne og børn, samt kød eller vegetar.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET