'Træf på tværs' i Blovstrød

En gruppe borgere har taget initiativet til etableringen af et moderne forsamlingshus, hvor ‘erfarne’ og nye Blovstrød-borgere mødes til fællesspisning og samtale om naboskab.

Tanken med træf-på-tværs er at etablere en række 'pop-up'-arrangementer, hvor man i forbindelse med fællesspisning taler sammen om Blovstrøds fortid, nutid og fremtid.

Tanken med træf-på-tværs er at etablere en række 'pop-up'-arrangementer, hvor man i forbindelse med fællesspisning taler sammen om Blovstrøds fortid, nutid og fremtid.

FORSAMLINGSHUS “Kunne I tænke jer at mødes med 'erfarne' og nye Blovstrød-naboer og dele et måltid? Så lad os ses til fællesspisning i Blovstrød-hallens café! Vi lægger op til samtale om naboskab, og vi varmer op med et par skæve historier.” Sådan står der i pressemeddelelsen fra ‘Blovstrød: træf-på-tværs’.

Initiativtageren, Mia Finnemann Schultz, fortæller videre: “Tanken med træf-på-tværs er at etablere en række 'pop-up'-arrangementer, hvor vi i forbindelse med fællesspisning taler sammen om Blovstrøds fortid, nutid og fremtid. Vi er inspireret af det moderne forsamlingshus og samtalen mellem mennesker. ‘Træf-på-tværs’ er også på FaceBook: @tptblovstroed.

xxxx-xx2.jpg

Blovstrød er i rivende udvikling - samtidig starter Blovstrødhallens café op med nye forpagtere LÆS HER. Derfor benytter vi lejligheden til at mødes i 'centrum' af Blovstrød. Arrangementet afholdes søndag, den 27. januar kl. 17-19.

Caféen serverer chili con carne eller vegetarisk sin carne til kuvertpris på 80 kr./voksen og 60 kr./barn inkl. tilbehør og postevand. Andre drikkevarer kan købes på stedet.

Tilmelding er senest onsdag, den 23. januar ved indbetaling på MobilePay 22 71 55 49 med angivelse af antal voksne og børn, samt kød eller vegetar.

Vi glæder os meget til at se jer; Olav, Flemming, Nikolaj, Kitt, Niels og Mia.”


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET