'Træf-på-tværs' viser VM-håndboldkampen på storskærm

VM-finalen i håndbold, som afgøres i morgen eftermiddag mellem Danmark og Norge, viser ‘træf-på-tværs’ i ‘Spisestedet’ i Blovstrødhallen.

'Træf-på-tværs' viser VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge på storskærm.

'Træf-på-tværs' viser VM-håndboldkampen mellem Danmark og Norge på storskærm.

PLAN B Som det sikkert er mange bekendt, så skal VM-finalen i håndbold - mellem Danmark og Norge - afvikles i morgen, samtidig med at ‘træf-på-tværs’ har åbnet dørene til ‘Spisestedet’ i Blovstrødhallen. Det har bevirket, at arrangørerne har valgt en plan B, hvor man sammen - mens man spiser chili con carne - følger den meget spændende og afgørende VM-håndboldkamp.

I den forbindelse siger Mia Finnemann Schultz:
”Fællesspisning søndag bliver efter et revideret program. Vi starter med velkomst og en hilsen på de godt 100 naboer, der kommer. Herefter håndboldkamp kl. 17:30 - og den stemning af fællesskab det giver.

Vi viser kampen på en storskærm - og hvis enkelte slet ikke er interesseret i at følge håndboldherrerne, er der også mulighed for at trække sig lidt væk sammen med et par stykker fra initiativgruppen.
 
Dermed har vi et godt udgangspunkt for næste fællesspisning, fordi vi skyder en del af det planlagte program til næste gang - som allerede nu er planlagt til søndag, den 17. marts. 

-Og giv den så gas håndbolddrenge!”

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET