Bankospil samlede ind til privatskolen

Lokale virksomheder sponsorerede præmier for langt over 70.000 kr., da Allerød Privatskole holdt deres årlige bankoaften.

Omkring 500 elever og forældre mødtes over bankoaftenen og fine sponsorpræmier på Allerød Privatskole. Privatfoto

Omkring 500 elever og forældre mødtes over bankoaftenen og fine sponsorpræmier på Allerød Privatskole. Privatfoto

BANKOSPIL ”Lad os fejre hinanden og livet” -Sådan skrev Ole Henriksen i den bog, som han og JP Politikens forlag havde doneret til Allerød Privatskoles bankoarrangement i tirsdags, den 22. januar. Og det udsagn passede til stemningen denne aften, hvor en hel række lokale sponsorer havde valgt at støtte det gode formål med præmier for langt over 70.000 kr. Det skriver alleordnyt.dk og fortsætter:

Ideen bag den årligt tilbagevendende bankoaften er at skabe en festlig aften for 500 elever og forældre og samtidig samle ind til nye legeredskaber på skolen.

“De mange timer, det har taget at få en aften som i aften op at stå, er så godt givet ud, når man oplever en så fantastisk stemning som i aften,” siger en af arrangørerne Anna Bjørn-Larsen, som har to børn på skolen. 

Allerød Privatskole har mottoet: Vi gør hinanden stærke, og det var ifølge arrangørerne præcis den stemning, man kunne fornemme fra det øjeblik man trådte ind på skolen, hvor forældre og ansatte gerne vil gøre en ekstra indsats for at støtte op om fællesskabet for dermed at gøre skolen og elevernes hverdag endnu bedre.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET