'Træf-på-Tværs' blev et tilløbs-stykke krydret med super VM-håndbold

Blovstrødhallens cafeteria ‘Spisestedet’ var fyldt til sidste plads, da der var indkaldt til fællesspisning og VM-håndbold i verdens-klasse, hvor Danmark vandt guld over Norge.

Alle pladser var besat, da der blev serveret chili con carne til de godt 100 fremmødte til fællesspisning, og samtidig blev der serveret super-håndbold, hvor Danmark vandt guld med 31-22 over Norge. Foto: AOB

Alle pladser var besat, da der blev serveret chili con carne til de godt 100 fremmødte til fællesspisning, og samtidig blev der serveret super-håndbold, hvor Danmark vandt guld med 31-22 over Norge. Foto: AOB

FÆLLESSPISNING Mia Finnemann Schultz, som er initiativtager til ‘Træf-på-Tværs’, var meget positiv overrasket over, at der var stor tilslutning til arrangementet: “Vi havde sagt, at vi ville gennemføre Træf-på-Tværs, hvis der var minimum 20 tilmeldinger, og det ville være rigtig fint, hvis vi kunne samle 40 Blovstrød-borgere - men det her blev en kæmpesucces, hvor tæt på 100 havde meldt sig til arrangementet.”

Plan B
På grund af at VM-finalen i håndbold - mellem Danmark og Norge - der som bekendt blev afviklet samtidig med at ‘Træf-på-Tværs’ havde åbnet dørene til ‘Spisestedet’, valgte arrangørerne at afvikle en plan B. I den forbindelse sagde Mia Finnemann Schultz:
“Jeg er enormt glad for den opbakning, der har været til idéen. Og at der faktisk møder 100 blovstrødder, fuldt hus i caféen, op til fællesspisningen her søndag aften - det er bare i top! Jeg fornemmede med det samme en god stemning, og det bliver der jo, når mange åbne og nysgerrige mennesker samles for at spise og tale og komme hinanden ved. Næste gang kan vi ikke lige garantere et verdensmesterskab, men vi glæder os til søndag, den 17. marts, hvor nye idéer skal afprøves i vores tanke om at skabe forsamlingshusstemning og fællesspisning i Træf-på-Tværs.”

Ved indgangen kunne man på et stort Blovstrød-kort markere, hvor man boede, og endvidere var der fremlagt diverse bøger og hæfter, som har relationer til Blovstrød. Foto: AOB

Ved indgangen kunne man på et stort Blovstrød-kort markere, hvor man boede, og endvidere var der fremlagt diverse bøger og hæfter, som har relationer til Blovstrød. Foto: AOB

“Vi har iøvrigt allerede nu fået mange forslag til emner, som man meget gerne vil høre mere om, og det har vi naturligvis allerede noteret os. Der er ting vi skal have justeret, men i det store og hele er vi rigtig godt tilfredse med arrangementets gennemførelse,” slutter Mia Finnemann Schultz.

Kokkeparret Tina Fersling og Martin Christensen - som har overtaget ‘Spisestedet’ her ved årsskiftet - havde rigtig travlt, da der på én gang skulle serveres mad til lige knap 100 personer. Der var indkaldt ekstra mandskab for at klare opgaven, men alt forløb rigtig fint, og maden var helt i top! Foto: AOB

Kokkeparret Tina Fersling og Martin Christensen - som har overtaget ‘Spisestedet’ her ved årsskiftet - havde rigtig travlt, da der på én gang skulle serveres mad til lige knap 100 personer. Der var indkaldt ekstra mandskab for at klare opgaven, men alt forløb rigtig fint, og maden var helt i top! Foto: AOB

Tak til Mia for en super idé - Tak til landsholdet for en super kamp - Tak til Tina for en super servering. Foto: AOB

Tak til Mia for en super idé - Tak til landsholdet for en super kamp - Tak til Tina for en super servering. Foto: AOB

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET