Blovstrød-Børnehus ved Kongevejen åbner til februar

Håndværkerne arbejder på højtryk, for at få børnehuset klar til åbning i næste måned.

Sådan så der ud medio december måned: De udvendige facader var færdige, flisearealerne var delvis på plads og træer var plantet mod øst. Foto: AOB

INDFLYTNING Det ligger nu fast, at Blovstrød Børnehus1 ved Kongevejen åbner i næste måned - men det bliver en ‘glidende’ indflytning, som starter om 12 arbejdsdage - mandag, den 4. februar og slutter mandag, den 18. februar.

Byggeledelsen og håndværkerne har arbejdet på højtryk, for at få det hele til at gå op i en højere enhed, og få etapeopdelingen af indflytningen til at klappe.

Det er totalentreprenøren, Adserballe og Knudsen A/S, som har stået for opførelsen af børnehuset sammen med med arkitektfirmaet Rubow Arkitekter og det rådgivende ingeniørfirma Oluf Jørgensen A/S, som har stået for ingeniør-arbejderne. Landskabsarkitekterne er VEGA Landskab, og kommunens bygherrerådgiver er Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S.

Børnehus1opføres inden for en samlet ramme på 40 mio. kroner.

De udvendige arbejder var delvis på plads i december måned, men indvendig manglede der stadig en del. Foto: AOB

Børne- og læringsby
AOB kan i øvrigt oplyses, at der også er afsat midler på 40 mio kr. til at opføre endnu et dagtilbud i Blovstrød. Børnehus 2 er planlagt at stå indflytningsklar medio 2020 - LÆS HER. Sammen med de to børneinstitutioner og skolen - samt et nyt klubtilbud - skal de danne rammen om Blovstrød som ny børne- og læringsby.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET