Harmonikavirtuosen Bjarke Mogensen i Blovstrød Kirke

Til koncerten vil man blandt meget andet høre Bjarke Mogensen spille musik af Domenico Scarlatti og tangopioneren Astor Piazzolla.

Harmonikavirtuosen Bjarke Mogensen fik sin debut som solist på tysk tv sammen med Münchens symfoniorkester, og siden har han givet solokoncerter i hele verden, fra New York til Moskva, fra Island til Tyrkiet. Pressefoto

Harmonikavirtuosen Bjarke Mogensen fik sin debut som solist på tysk tv sammen med Münchens symfoniorkester, og siden har han givet solokoncerter i hele verden, fra New York til Moskva, fra Island til Tyrkiet. Pressefoto

HARMONIKAVIRTUOS Søndag, den 27. januar kl. 15:00 er der koncert i Blovstrød Kirke med harmonikavirtuosen Bjarke Mogensen. Bjarke Mogensen har opbygget et enestående repertoire af musik for sit instrument. Som fortolker er han berømt for at gentænke klassiske værker.

Først og fremmest er Bjarke Mogensen dog kendt for sit arbejde med nulevende komponister om at skabe et helt nyt virtuost originalrepertoire for det stadigt unge instrument i den klassiske familie. Han har lavet utallige optrædender på radio og tv, og for nylig var Bjarke inviteret ind som gæstesolist i semifinalen i det populære program ‘Vild med Dans’ sendt direkte på TV2.

Til koncerten i Blovstrød Kirke, vil man blandt meget andet kunne høre ham spille musik af Domenico Scarlatti, samt tangopioneren Astor Piazzolla og helt nye toner af komponisten Anders Koppel skrevet til Bjarke Mogensen.

Alle er velkomne til koncerten, som er gratis.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET