I kan nå det endnu!

Kunne I tænke jer at mødes med 'erfarne' og nye Blovstrød-naboer og dele et måltid? Så lad os ses til fællesspisning i Blovstrød-hallens café - Tilmelding senest i morgen.

TRÆF***STOR.jpg

TRÆF-PÅ-TVÆRS Kunne I tænke jer at mødes med 'erfarne' og nye Blovstrød-naboer og dele et måltid? Så kan man deltage til fællesspisning i Blovstrødhallens café! En gruppe Blovstrød-borgere lægger op til samtale om naboskab, og varmer op med et par skæve historier.”

Initiativtageren, Mia Finnemann Schultz, fortæller: “Tanken med træf-på-tværs er at etablere en række 'pop-up'-arrangementer, hvor vi i forbindelse med fællesspisning taler sammen om Blovstrøds fortid, nutid og fremtid. Vi er inspireret af det moderne forsamlingshus og samtalen mellem mennesker. ‘Træf-på-tværs’ er også på Facebook: @tptblovstroed.

1479665399271.jpeg

Blovstrød er i rivende udvikling - samtidig er Blovstrødhallens café startet op med nye forpagtere LÆS HER. Derfor benytter vi lejligheden til at mødes i 'centrum' af Blovstrød. Arrangementet afholdes søndag, den 27. januar, kl. 17:00 -19:00.

Caféen serverer chili con carne eller vegetarisk sin carne til kuvertpris på 80 kr./voksen og 60 kr./barn inkl. tilbehør og postevand. Andre drikkevarer kan købes på stedet.

Tilmelding senest i morgen - få pladser
Der er meget stor tilslutning til arrangementet, men der er stadig et par enkelte pladser tilbage inden kapaciteten er brugt og caféen fyldt op - på trods af VM- finale i håndbold. Tilmelding skal dog ske senest i morgen, onsdag, den 23. januar ved indbetaling på MobilePay 22 71 55 49 med angivelse af antal voksne og børn, samt om man ønsker kød eller vegetar.


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET