Blovstrød fodbold - herresenior-afdeling starter på lørdag

Alle, som ønsker at være med omkring seniorafdelingen, er velkomne - både nye som gamle.

Truppen byder pt. på 25 mand, fordelt på 2 hold. Et serie 4 og serie 5 hold, hvorfor der er plads til alle niveauer og aldre. Foto: Simon Wettendorff

Truppen byder pt. på 25 mand, fordelt på 2 hold. Et serie 4 og serie 5 hold, hvorfor der er plads til alle niveauer og aldre. Foto: Simon Wettendorff

HERRESENIOR Trænerteamet og bestyrelsen fra Blovstrød IF-fodbold skriver: "Vi har i december og januar holdt vinterpause, men er nu igen klar til at starte op med fodbolden for Blovstrød-mandskabet den 19. januar, hvor alle er velkomne til vores første officielle træning. 

Sidste år bød på en massiv spillertilgang, gode resultater og et godt sportsligt- og socialt miljø. Det skal fortsættes i 2019!

Det er i år, de to Blovstrød veteraner, Jacob Sørensen og Jesper Andreasen, der står i spidsen for mandskabet, som gjorde et forrygende stykke arbejde sidste år. I 2018 tog vi afsked med træneren Kasper Korndahl, som fortsætter i klubben med det administrative.

25 mand
Truppen byder pt. på 25 mand, fordelt på 2 hold. Et serie 4 og serie 5 hold, hvorfor der er plads til alle niveauer og aldre.

Mandskabet præsterede meget flot sportsligt i 2018, hvor vi bl.a. kom i kvartfinalen i DBU´s seriepokal. Serie 4 holdet ligger ligeledes til oprykning, hvor serie 5 holdet sluttede på en flot 3. plads.

Blovstrød spiller allerede deres første træningskamp den 27. januar, hvor de spiller i DBU´s vinterbolds turnering, hvor der spilles 7 kampe inden sæsonstarten i start april."

Den officielle opstart for herresenior-afdelingen er på lørdag, den 19. januar kl. 12:00. Alle som ønsker at være med omkring vores seniorafdeling er velkomne, både nye som gamle.”

Programmet for dagen lyder således:

Kl. 12:00 - Mødetid 

Kl. 12:30 -14:00 - Træning på kunsten

Kl. 14:00 -15:00 - Bad m.v 

Kl. 15:00 - 15:30 - Bespisning

Kl. 15:30 - 17:00 - Trænerne forklarer om foråret - Forventninger og mål - Evt. Træningslejr - Nyt om materialer m.v. - Eventuelt.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET