Kan du ramme plet på Skydesportens Dag 2018?

På dagen vil man hos Blovstrød Skytte-forening høre om forskellige skyde-discipliner og prøve at skyde med en rigtig riffel.

På ‘Skydesportens Dag 2018’ kan man selv prøve at skyde med en rigtig riffel.

På ‘Skydesportens Dag 2018’ kan man selv prøve at skyde med en rigtig riffel.

SKYDESPORT I samarbejde med DGI holder Blovstrød Skytteforening Skydesportens Dag 2018, - et familievenligt og gratis arrangement. Det er lørdag, den 13. oktober fra kl. 10:00 til 15:00 på Blovstrød Skole.

Skytteforeningen vil gerne nå folk, som ikke nødvendigvis kender ret meget til denne sportsgren, og give dem muligheden for at opleve, hvad det faktisk handler om.

På skytteforeningens hjemmeside skriver man: “Blovstrød Skytteforening inviterer hele familien til Skydesportens Dag, hvor man kan se nærmere på diverse skytteudstyr, høre om forskellige skydediscipliner, møde andre som har interesse indenfor skydning, og selvfølgelig prøve at skyde med en rigtig riffel.”

Blovstrød Skytteforening ligger i kælderen på Blovstrød Skole. Indgangen er fra Skolevej, ned af kældertrappen overfor fodboldbanen.

Skytteforeningen holder i øvrigt åbent hus hver mandag og hver torsdag indtil d. 12 oktober, hvor man kan prøve at skyde med en rigtig riffel på indendørs skydebane. Man får en introduktion af en erfaren instruktør, hvor der bliver fortalt om sikkerhedsregler, og hvordan man anvender en riffel. Bagefter får man lov til at afprøve det man lige har lært på skydebanen. Arrangementet er gratis.   Mandag kl. 18:00 – 20:00  for børn og unge   Torsdag kl. 19:30 – 21:00  for voksne

Skytteforeningen holder i øvrigt åbent hus hver mandag og hver torsdag indtil d. 12 oktober, hvor man kan prøve at skyde med en rigtig riffel på indendørs skydebane. Man får en introduktion af en erfaren instruktør, hvor der bliver fortalt om sikkerhedsregler, og hvordan man anvender en riffel. Bagefter får man lov til at afprøve det man lige har lært på skydebanen. Arrangementet er gratis.

Mandag kl. 18:00 – 20:00 for børn og unge

Torsdag kl. 19:30 – 21:00 for voksne