Festlig høstgudstjeneste

Traditionen tro afholder Blovstrød Kirke også i år høstgudstjeneste.

Der bliver bl.a. mulighed for selv at presse æbler til most. Foto: AOB

Der bliver bl.a. mulighed for selv at presse æbler til most. Foto: AOB

HØSTGUDSTJENESTE Søndag, den 23. september kl. 10:00 holder Blovstrød Kirke en festlig høstgudstjeneste, hvor byens børn bærer høstens gaver ind i kirken, hvor kirkens Voksen-, Børne- og Spirekor medvirker.

Efterfølgende holdes der auktion over gaverne i sognegårdshaven, hvor der også vil være bålpandekager, pølser og mulighed for selv at presse æbler til most. Man er meget velkommen til at medbringe en høstgave til auktionen. Pengene går til Soldaterhjemmet i Høvelte.

Alle børn, der vil hjælpe med at bære høstens gaver ind i kirken, møder kl. 9:45 i sognegården.

Også i år kan man bage sine egne bålpandekager. Arkivfoto: AOB

Også i år kan man bage sine egne bålpandekager. Arkivfoto: AOB