Kirkefrokost og bibelfortælling

Esters Bog er fortællingen om en lille jødisk pige, der sætter alt på spil i tillid til sin slægtning og i tillid til sin Gud.

Klaus Laursen, der er professionel fortæller, vil fremføre Esters Bog. Pressefoto

Klaus Laursen, der er professionel fortæller, vil fremføre Esters Bog. Pressefoto

BIBELFORTÆLLING  Blovstrød Kirke inviterer til kirkefrokost og bibelfortælling ved Klaus Laursen nu på søndag, den 9. september. Arrangementet begynder umiddelbart efter søndagens gudstjeneste.

Klaus Laursen, der er professionel fortæller, vil fremføre Esters Bog, som er fortællingen om en lille jødisk pige, der sætter alt på spil i tillid til sin slægtning og i tillid til sin Gud - også selvom denne Gud slet ikke er nævnt i bogen. Ester er villig til at dø for at redde sit folk. Det er i sig selv et drama, men også et billede på et endnu større drama, som udspillede sig mange år senere, da Jesus satte alt på spil i tillid til Gud.

Efter søndagens gudstjeneste, der begynder kl. 10:00, serveres en let frokost i sognegården, og så går fortællingen i gang kl. 12:00. Efter fortællingen serveres en kop kaffe og der kan stilles spørgsmål.

Arrangementet er gratis, men hvis man ønsker at spise med til frokost, er tilmelding nødvendig senest på onsdag, den 5. september til Gunhild Fjord på SMS 30 30 35 43 eller mail gcf@km.dk. Alle er velkomne.