Byvandring i Blovstrød

På søndag, den 23. bliver der en ny byvandring – denne gang med fokus på Blovstrød Børneby. 

I oktober sidste år havde Venstre arrangeret en byvandring omkring de nye bebyggelser ved bl.a. Drabæk Huse, Frugtlunden og Grønningen - denne gang gælder primært området omkring Blovstrød Børneby. Arkivfoto: AOB

I oktober sidste år havde Venstre arrangeret en byvandring omkring de nye bebyggelser ved bl.a. Drabæk Huse, Frugtlunden og Grønningen - denne gang gælder primært området omkring Blovstrød Børneby. Arkivfoto: AOB

BYVANDRING  Venstre og SF byder i fællesskab på en byvandring i Blovstrød søndag, den 23. september. Og der er specielt fokus på Blovstrød Børneby. Emnet er jo meget aktuelt i relation til den høring vedr. helhedsplanen for udviklingen af Blovstrød Børne- og Læringsby, som har været udsendt til høring LÆS HER.

Derudover vil man vise og tale om den nye bydel, Netto, området nord for Sortemosevej samt besøge et nul-energihus. 

Man mødes ved Blovstrød Svømmehal kl. 15:00, og turen varer ca. to timer og er ca. 2 km lang. Hvis det regner stærkt, aflyses vandreturen.

Til venstre ses det ny Børnehus 1, som er under opførelse og åbner den 1. januar 2019, og i baggrunden ses bl.a. den gamle børneinstitution 'Brumbassen', som nedlægges for at give plads til Børnehus 2. Foto: AOB

Til venstre ses det ny Børnehus 1, som er under opførelse og åbner den 1. januar 2019, og i baggrunden ses bl.a. den gamle børneinstitution 'Brumbassen', som nedlægges for at give plads til Børnehus 2. Foto: AOB

Arrangørerne oplyser, at alle er velkomne, og på turen vil byrådsmedlemmerne Olav B. Christensen (V) og Nikolaj Bührmann (SF), formændene Niels Kirkegaard (V) og Jørgen Ekstrøm Jakobsen (SF) samt Kitt Svane (V) deltage.

Man vil fortælle om de enkelte områder og er desuden interesseret i at høre, hvad der ligger på sinde fra de enkelte borgere.