Gennem skoven i Tokkekøb Hegn

Prøv en tur med Dansk Vandrelaug i aften gennem din skov - Tokkekøb Hegn.

Turen går gennem Tokkekøb Hegn, som er berømt for sine mange stendysser fra bondestenalderen, og flere er meget velbevarede.

Turen går gennem Tokkekøb Hegn, som er berømt for sine mange stendysser fra bondestenalderen, og flere er meget velbevarede.

VANDRETUR  Prøv en kort tur i godt selskab. I godt selskab kan du gå længere, end du tror, og du vil opleve, at selv i din nærmeste omegn er der listige stier og interessante steder, du ikke kender. Tag blot travetøjet på, og mød op på Allerød Station i aften - den 8. august - kl. 19:00.

Tilmelding er ikke nødvendig, og du behøver ikke at være medlem. Prisen for DVL-medlemmer er gratis og for ikke-medlemmer 30 kr.

Turen er 6-8 km lang og tager 2-2½ time. Farten er ca. 4,5 km/t, og terrænet er letgået. Det opfordres at man medbring lidt at spise og drikke til en lille pause ca. midtvejs.

Onsdagstravere er ture onsdag aften i perioden ca. fra den 1. maj til den 30. august. Turene starter fra Allerød Station kl. 19:00 og slutter samme sted kl. 21:00-21:30.

På turen går man gennem frodig skov, hvor krogede gamle ege og høje bøgetræer veksler med lysninger og et væld af småsøer. Vi går op på Ringsbjerg, som med sine 69 m er skovens højeste punkt. Tokkekøb Hegn er berømt for sine mange stendysser fra bondestenalderen, og flere er meget velbevarede.

Turlederen er Karen Boldsen - telefon: 28 92 51 01