Presset situation med daginstitutioner i Blovstrød

Borgerbesøg med borgmesteren satte bl.a. fokus på de pressede daginstitutioner i Blovstrød.

Katrine Jensen og Bjarke Bonde mødte op hos borgmesteren sammen med deres lille datter, Ida, som de ikke er sikre på at kunne få passet i Blovstrød, hvor de netop har købt hus. Foto: Allerød Kommune

Katrine Jensen og Bjarke Bonde mødte op hos borgmesteren sammen med deres lille datter, Ida, som de ikke er sikre på at kunne få passet i Blovstrød, hvor de netop har købt hus. Foto: Allerød Kommune

BORGERBESØG  Katrine Jensen, hendes mand Bjarke Bonde og deres lille datter Ida var nogle af de første, der benyttede sig af muligheden for at besøge borgmesteren på rådhuset. Baggrunden for besøget var kommunens nye initiativ, der giver borgere i kommunen mulighed for en gang om måneden at komme ind fra gaden og møde borgmester Karsten Längerich. Det skriver Frederiksborg Amts Avis i dag på hjemmesiden - og uddyber:

Konkret bekymring
Den lille familie valgte at møde op, fordi de står med en konkret bekymring. De har købt et nyt hus i Blovstrød og oplever presset på dagtilbudspladser i området. De kan ikke med sikkerhed få plads til deres datter i Blovstrød, men er kun garanteret en plads i kommunen.

"Vi kommer jo ikke for at få fikset problemet. Vi kommer, fordi vi gerne vil gøre opmærksom på problematikken. Og måske er der andre familier, der står eller kommer til at stå i samme situation som os. Derfor er det dejligt, at vi har en tilgængelig borgmester, så vi kan dele vores bekymring," siger Bjarke Bonde.

Karsten Längerich anfører, at han er opmærksom på udfordringerne med pasning i Blovstrød og vil følge op på status på dagtilbudspladser.

Tilfreds  med de første besøg
Amtsavisen skriver videre: Borgmesteren var i øvrigt tilfreds efter afviklingen af de første besøg, som fandt sted i torsdags. Det skriver Allerød Kommune i en pressemeddelelse.

"Jeg er meget tilfreds med første runde, hvor variationen af emner har været stor. Som borgmester er det et privilegium at kunne opleve nærdemokratiet og høre borgernes historier ansigt til ansigt," udtaler Karsten Längerich i den forbindelse.