Yoga for sundhed og livsglæde

Diabetesforeningens Lokalafdeling tilbyder undervisning i Yoga.

IMG_2952.jpg

YOGA  Diabetesforeningens Lokalforening tilbyder undervisning i 'Yoga for sundhed og livsglæde' på Skoven 4, 1. sal. Yogainstruktør er Lene Veronica Jørgensen, der underviser fra torsdag, den 9. august til torsdag, den 29. november.

“Yoga betyder at forene krop og sind og er et system af smidigheds- og strækøvelser, der stimulerer kroppen, sjælen og sindet. Nerverne stimuleres og organerne renses - det giver fornyet energi og humøret stiger,” skriver Diabetesforeningen i en pressemeddelelse, og uddyber:

“Yoga kan forebygge sygdomme, især livsstils-sygdomme, og giver fysisk og psykisk velvære, balance og ro i sindet, stimuleret fordøjelse, øget koncentration og seksuallyst samt større smidighed og styrke i led og muskler, som bliver lange og slanke.”

“Undervisningen er tilrettelagt, så kroppen arbejdes igennem,” hedder det videre fra  foreningen, hvor det understreges, at undervisningen er professionel med individuel vejledning og foregår uformelt med snak og latter.

Tilmelding og mere information: alleroed@diabetes.dk, tlf.: 20 15 35 16 Bente Olsen eller tlf.: 60 16 19 20 Lene Veronica Jørgensen.