Allerød BIO advarer mod fupnummer

En sms, som giver et godt tilbud i anledning af Allerød Bios fødselsdag, florerer i disse dage i offentligheden - men tilbuddet er for godt til at være sandt.

"Sms'en er falsk," siger Anette Lyksted fra Allerød Bio. "Slet sms'en, hvis du modtager den uden at trykke på linket."

"Sms'en er falsk," siger Anette Lyksted fra Allerød Bio. "Slet sms'en, hvis du modtager den uden at trykke på linket."

FUPNUMMER  En sms som giver et godt tilbud i anledning af Allerød Bios fødselsdag florerer i disse dage i offentligheden, men tilbuddet er for godt til at være sandt.

I sms'en står der, at Allerød Bio har fødselsdag, og at biografen i den anledning giver to biografbilletter og slik for kun ni kroner. Ifølge sms'en gælder tilbuddet de første 100, der trykker på det medfølgende link. Men sms'en er fup, oplyser biografen.

"Vi ville da gerne kunne give sådan et godt tilbud, men det kan vi altså ikke. Sms'en er falsk," siger Anette Lyksted fra Allerød Bio til Amtsavisen.

Biografen advarer i nyhedsbrev
Derfor advarer biografen både i et ekstraordinært nyhedsbrev og på Facebook om at trykke på linket, og på Facebook er der også flere borgere, der har delt et billede af sms'en for at advare.

Hvordan fupmagerne har fået adgang til telefonnumre og kan sende sms'er med biografen som afsender, ved Anette Lyksted ikke.

"Vi har ikke nogen biografklub. Man kan dog blive medlem af vores forening, men vi registrerer ikke folks telefonnumre, kun navn og adresser. Jeg har efterfølgende fået henvendelser fra flere folk - også fra folk, der har fået lignende sms'er fra Imperial og Nordisk Film," siger hun.

Slet SMS'en
Anette Lyksted opfordrer på det kraftigste folk til at slette sms'en, hvis de modtager den uden at trykke på linket.

"Vi vil ikke have, at folk går ind og klikker på den. Jeg ved, at vores formand tidligere har kontaktet poltiiet, men de gør ikke noget ved sagen. Vi kan ikke gøre så meget mere, end vi allerede har gjort. Vi har sendt et ekstraordinært nyhedsbrev ud og skrevet det på Facebook, men vi har ikke flere kanaler", slutter Anette Lyksted.