Servicemeddelelse: Blovstrødbanen kører i morgen

Blovstrødbanen kører også her i sommerferien - men kun hver anden søndag - og det er bl.a. i morgen.

Blovstrødbanen kører hele sommeren, men kun hver anden søndag: Foto: AOB

Blovstrødbanen kører hele sommeren, men kun hver anden søndag: Foto: AOB

VETERANTOG  Her i det flotte vejr er der bl.a. i morgen, søndag, mulighed for at tage en oplevelsestur med Blovstrødbanen. Det første tog afgår fra Blovstrødhallen kl. 11:00 og fortsætter det meste af dagen - hver time frem til kl. 15:00, og der er med garanti ingen forsinkelser eller aflysninger pga. sporarbejde eller ledningsnedfald, oplyser mandskabet ved banen og fortæller videre:

"Ved Oscar Jensens Bro har passagererne mulighed for at stige af og gå en tur i området ved Allerød Sø eller søge op på ‘Karen Sofies høj’, og tage tilbage med et senere tog.

Toget gør ophold på Teglværket, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse i remisen eller omkring pottemageriet. Ved det gamle snedkeri - nu velfærdsbygning for banens frivillige - kan publikum nyde mad og drikke - også gerne medbragt. Fra den flotte postvogn sælges der bl.a. is, kage samt kolde og varme drikkevarer.

For de interesserede har vi et fint udvalg af jernbanelitteratur, postkort og plakater, ligesom der sælges togkasketter i størrelser til de mindste."

Billetpriser er: Voksne 35 kr. og børn 25 kr. Billetter købes i toget før afgang. Der modtages desværre ikke betaling via betalingskort eller MobilePay.