Fremtidens ALLERØD

Allerød Kommune opfordrer borgerne til at vise, hvad man elsker ved Allerød.

'På Vej Mod Fremtidens Allerød' er på Facebook og Instagram.

'På Vej Mod Fremtidens Allerød' er på Facebook og Instagram.

FREMTIDEN  I foråret satte Allerød Byråd gang i en proces for en ny vision for Allerød Kommune, 'På vej mod Fremtidens Allerød', som skal strække sig mere end 10 år frem i tiden. Allerød Kommune påpeger i en pressemeddelelse, at visionsprocessen skal derfor bruges til at synliggøre udviklingspotentialer – ikke kun på den korte bane, men også på lang sigt,

Indtil nu har processen ført til dialogmøder og workshops med civilsamfund, foreninger og erhvervsliv, brugerundersøgelser og kampagnen 'Vis os hvad du elsker ved Allerød'. I sidstnævnte lyder opfordringen på at sætte billede og ord på, hvad du særligt holder af ved Allerød.

Til det formål har kommunen oprettet Facebook-gruppen 'Fremtidens Allerød' og er også på Instagram under navnet 'fremtidensalleroed'.

Allerød Kommune opfordrer således på sin hjemmeside borgerne til at vise, hvad man elsker ved Allerød. "Hvad skal kendetegne fremtidens Allerød? Giv dit input til en ny vision for Allerød Kommune," lyder det.

  • Upload dit billede og fortæl os, hvorfor billedet betyder noget særligt for dig
  • Gå ind på Instagram #fremtidensallerød @fremtidensalleroed
  • Gå ind på Facebook - Fremtidens Allerød
  • Du kan også sende billede og tekst via mail til ratu@alleroed.dk

Du skal være opmærksom på: Når du lægger dit billede op på Facebook, Instagram eller sender det pr. mail giver du samtidig samtykke til, at Allerød Kommune bruger dit billede til hjemmeside, foldere, udstillingsmateriale og lign. i forbindelse med Fremtidens Allerød-kampagnen.