Spring denne artikel over!

Du får ikke noget ud af at læse denne artikel - så spring den derfor over!

En 'luftig' artikel - uden noget fornuftigt indhold. Foto: AOB

En 'luftig' artikel - uden noget fornuftigt indhold. Foto: AOB

NYTÅRSSPØG  Du kan lige så godt holde op med at læse denne artikel med det samme, for der er ikke noget interessant at læse... Men hov! Du er åbentbart meget nysgerrig og læser stædig videre. Som vi skrev i overskriften "Spring denne artikel over!" - og så fortsætter du alligevel bare videre, i håbet om at der kommer en fornuftig forklaring - men det gør der ikke. Så stop bare nu!

Du er nu nået ind i næste afsnit og er næsten en tredjedel inde i teksten, men du er ikke til at stoppe! Som der står i billedteksten, så er det en 'luftig' artikel og uden noget fornuftigt indhold. Men du bliver bare ved... Hvordan kan vi få dig til at stoppe og foretage dig noget andet og mere rationelt? Har du en svag karakter, eller er du bare nysgerrig (undskyld: interesseret) og vil se, hvad der står i sidste afsnit?

Nu er der kun få linier tilbage, og du vil åbenbart ikke give op. Du kunne lige så godt havde brugt tiden til noget mere positivt, men du er stædig og skal lige have de sidste ord med. Vi håber ikke, at du er blevet alt for skuffet, for du var jo - ind til flere gange - blevet advaret!