De tre champagnevindere har nu modtaget deres præmie

Her i weekenden har de tre vindere af AOB-konkurrencen modtaget deres ægte Charles Mignon-Champagne. 

Her er de tre vindere: Fra venstre: Ida Buchwald, Birgit Hausner og   Claes Scherwin. Foto: AOB

Her er de tre vindere: Fra venstre: Ida Buchwald, Birgit Hausner og Claes Scherwin. Foto: AOB

CHAMPAGNE  Her i weekenden har de tre vindere af AOBs fødselsdags-konkurrence modtaget deres præmie - en ægte Charles Mignon-Champagne. 

Ida på 11 år - som var en af vinderne - fortæller til AOB, at hun efter skoletid fra Blovstrød Skole havde gået en runde blandt de mange forslag, hvor AOB-mærkaterne kunne være placeret. I alt var der 12 muligheder, men efter at have besøgt den tiende 'post' var alle tre mærkater fundet.

Ida havde den aftale med sine forældre, at hvis hun vandt, ville de købe champagnen af hende, idet Ida ikke drikker noget med brus i - og dermed heller ikke champagne. Ida har dog endnu ikke besluttet, hvad hun vil købe for præmiebeløbet.

Ida Buchwald var en af champagnevinderne, men da hun ikke drikker noget med brus i - og dermed heller ikke champagne -  havde hun en aftale med sine forældre, at hvis hun vandt ville de købe flasken af hende. Og det gjorde hun så! Foto: AOB

Ida Buchwald var en af champagnevinderne, men da hun ikke drikker noget med brus i - og dermed heller ikke champagne -  havde hun en aftale med sine forældre, at hvis hun vandt ville de købe flasken af hende. Og det gjorde hun så! Foto: AOB

De tre AOB-mærkater var placeret hos:
REMA 1000, Blovstrød
Kongevejens Pizzeria
Blovstrødbageren/Rustik bageriet

Alt Om Blovstrød ønsker tillykke til de tre vindere, og til næste år vil vi bringe en ny konkurrence, hvor man også skal rundt i vores dejlige Blovstrød.