Blovstrød-parret, Sus og Gerth, sikrede musikken til Kronprinsens fødselsdag

Sus og Gerth fra Blovstrød spiller almindeligvis til både bryllupper, firmafester, mm. - og nu kan de også føje Kongehuset til på listen.

De to DJ’s Gerth og Sus Sloth Berthelsen fra eventfirmaet 'Morskaberne' er stolte og beærede over at have leveret musikken til 50-års fejringen af Kronprinsen. Pressefoto

De to DJ’s Gerth og Sus Sloth Berthelsen fra eventfirmaet 'Morskaberne' er stolte og beærede over at have leveret musikken til 50-års fejringen af Kronprinsen. Pressefoto

MORSKABERNE  Sus og Gerth Berthelsen fra Blovstrød er rutinerede DJ’s. Men for syv måneder siden kom der en opgave, som parret ikke havde set komme. Det var hofmarskallatet, som spurgte, om de kunne spille ved gallafesten i anledning af H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag på Christiansborg Slot. Det skriver allerødnyt.dk og fortsætter:

”Lige den gæsteliste havde vi ikke prøvet at spille for før. Men ellers var forberedelsen som til alle andre opgaver. Jeg er 49 år, så vi tænkte, at musiksmagen nok rimeligt meget var som vores egen. Vi vidste også, at en del af gæsterne ville være ældre. Så det blev en voksen sætliste,” fortæller Gerth Sloth Berthelsen, som kalder begivenheden for ”En kæmpe ære for et lille firma som os.”

Syv minutters spænding
Allerødnyt.dk skriver videre: Fødselaren og hans 360 gæster lyttede til hits fra 80erne og 90erne plus noget nutidigt. Aftenens største hit var ’You to me are everything’ med The Real Thing, men også ’Lets groove tonight’ med Earth, Wind and Fire tog stikket hjem, fortæller Gerth og Slus Sloth Berthelsen.

For Blovstrødparret var det især sceneskiftet mellem formel middag og dansen bagefter, der gav kriller i maven.

”Riddersalen skulle omdannes til diskotek i løbet af syv minutter. Gæsterne gik kortvarigt ud af salen. Og så var det ellers ind med dj-pult, master med diskokugler og en masse spots, der pegede op i lysekronerne. Vores leverandør Proevent klarede det på 6 minutter og 21 sekunder, så vi var lettede, og det blev en fin fest, hvor folk var glade og dansede,” fortæller de.

Du kan læse mere om Morskaberne her: www.morskaberne.dk