Allerød ligger helt i top når det gælder tilfredshed

En ny måling undersøger om borgerne kan anbefale andre at flytte til deres kommune. Her ligger Allerød på en førsteplads.

Allerød Kommune er den eneste kommune, hvor 100 procent af de adspurgte vil anbefale andre at flytte til kommunen. Foto: AOB

Allerød Kommune er den eneste kommune, hvor 100 procent af de adspurgte vil anbefale andre at flytte til kommunen. Foto: AOB

Allerød ligger helt i top i en netop offentliggjort måling, som undersøger om borgerne kan anbefale andre at flytte til deres kommune, ligesom den ser på tilfredsheden med den kommunale service.

Allerød Kommune er den eneste kommune, hvor 100 procent af de adspurgte vil anbefale andre at flytte til kommunen, hvilket placerer kommunen på en førsteplads af de 83 deltagende kommuner. Når det gælder tilfredsheden med den kommunale service indtager Allerød 2.-pladsen lige efter Gentofte.

Borgmester Karsten Längerich siger i den forbindelse i en pressemeddelelse:

“Jeg kan kun være enig i, at Allerød er et dejligt sted at leve. Og det er det af mange grunde. Vi er omringet af skøn natur, vi har nogle af landets bedste skoler og daginstitutioner, vi har et stort udbud af kulturelle tilbud - og så har vi måske Danmarks mest aktive foreningsliv.”

“Derfor er det attraktivt at bo og flytte til kommunen, og vi oplever da også en stor efterspørgsel efter boliger i Allerød.”

Når det gælder borgernes tilfredshed med den kommunale service skulle de adspurgte svare på, hvor tilfredse de er med kommunale ydelser som skole, ældrepleje, sociale ydelser, vedligeholdelse af veje og kultur og fritid.

“Det er rigtig rart, at borgerne sætter pris på den kommunale service. Det er førsteprioritet for kommunens arbejde, at kerneydelserne, såsom ældrepleje og hele skole- og dagtilbudsområdet, sikres og udvikles således, at vi kan bevare den gode service,” slutter Karsten Längerich.