HusCompagniet åbner udstillingsby på lørdag

Firmaet har opført fem udstillingshuse på én og samme vej her i Blovstrød, og husene varierer i arkitektur, indretning, planløsning og materialer.

På lørdag åbner HusCompagniet sin udstillingsby her i Blovstrød. Foto: AOB

UDSTILLINGSBY  På lørdag Kl. 11:00 er der præmiere på HusCompagniets udstillingsby her i Blovstrød. Der er tale om individuelle huse, og der er også åbent om søndagen fra kl. 11:00 til 16:00 samt den følgende weekend. 

Det er på Grønningen, at HusCompagniet har opført fem udstillingshuse på én og samme vej. Husene varierer i arkitektur, indretning, planløsning og materialer, og det giver mulighed for at se de mange forskellige løsninger samlet. Her oplever man både 1-plan, 1,5-plan og 2-plans huse, hvilket er helt unikt.

Firmaet oplyser, at man kan gå på opdagelse i husene, både inde og ude, og lade sig inspirere til ens kommende husbyggeri, og man kan stille spørgsmål til byggerådgiverne, hvis man er i tvivl om noget.

Man kan gå på opdagelse i de fem husene, både inde og ude, og lade sig inspirere. Fotos: HusCompagniet

HusCompagniet fortæller videre, at der er en konkurrence for børnene, hvor man kan vinde 10.000 kr. i åbningsweekenderne den 2./3. juni samt 9./10. juni.

Man kan hente firmaets app og lade børnene finde ugler og få en slikpose. Samtidig kan de hjælpe de voksne til at vinde 10.000 kr. til et HTH-Køkken. Uglerne kan man kun finde i udstillingsbyen.

Vinderne annonceres på huscompagniet.dk i juni 2018 og får direkte besked.