Der er rigtig gang i Fritidsbyg

Det går stygende for den permanente udstilling for fritidshuse på Kongevejen.

"Der var en periode for nogle år siden, hvor det ikke gik alt for godt for sommerhussalget, men det har nu totalt ændret sig, så nu går det strygende for Fritidsbyg," siger Rene Borre Nielsen fra Kalmer-huse. Foto: AOB

"Der var en periode for nogle år siden, hvor det ikke gik alt for godt for sommerhussalget, men det har nu totalt ændret sig, så nu går det strygende for Fritidsbyg," siger Rene Borre Nielsen fra Kalmer-huse. Foto: AOB

FRITIDSBYG  Der er gang i salget af fritidshusene på Kongeven 59, hvor der i alt ligger 15 fritidshuse i vidt forskellige typer og prisklasser. Det er selskabet Fritidsbyg, som ejer grunden, hvorpå der er fem selskaber, som har opført sine udstillinghuse på et velplejet salgsareal.

Salgs- og byggerådgiver, Rene Borre Nielsen, fra Kalmer-huse fortæller til AOB: "Der var en periode for nogle år siden, hvor det ikke gik alt for godt for sommerhussalget, men det har nu totalt ændret sig, så nu går det strygende for fritidshussalget."

På udstillingsarealet ligger der i alt 15 fritidshuse i vidt forskellige typer og prisklasser. Foto: AOB

På udstillingsarealet ligger der i alt 15 fritidshuse i vidt forskellige typer og prisklasser. Foto: AOB

Fritidsbyg er Danmarks største permanente udstilling med fritidshuse i træ. Der er gratis adgang til udstillingen, og udstillernes åbningstider finder man på de respektive firmaers hjemmesider.

DSC_7031.jpg