Julius Johansen kom galt af sted

Den talentfulde unge cykelrytter Julius Johansen her fra Blovstrød røg gennem bagruden på en opbremsende bil.

Efter uheldet siger Johansen: Det kunne have være gået helt galt for mig." Arkivfoto

Efter uheldet siger Johansen: Det kunne have være gået helt galt for mig." Arkivfoto

ULYKKE  Julius Johansen kom galt af sted ved GP Herning i lørdags, hvor den talentfulde unge cykelrytter efter 25 kilometer var offer for en bremsende bil, der kostede ham en tur gennem bilens bagrude. Det skriver Ekstrabladet og uddyber:

Danskeren formåede på utrolig vis at gennemføre løbet, hvor han kæmpede sig igennem 160 kilometer efter uheldet.

Uheldet kostede Johansen et besøg på hospitalet, men på trods af flere sting i armen og en forslået krop så var danskeren igen klar på cyklen dagen efter ved en enkeltstart i Næstved.

Uheldet påvirkede i fasen inden enkeltstarten
"Under enkeltstarten påvirkede sårene mig ikke så meget, men da jeg kørte mig helt ud om lørdagen for holdets skyld, så glemte jeg at spise og drikke, og det er noget af det vigtigste som cykelrytter. Den forberedelse påvirkede mig på enkeltstarten," siger Julius Johansen til Ekstra Bladet.

Uheldet skete, da Julius Johansen og et par andre ryttere stoppede for at lade vandet. Her skulle rytterne køre tilbage til feltet, og han havde inden løbet fået at vide af sportsdirektøren, hvordan han skulle køre i sådan en situation - lige bag ved bilerne.

Efter uheldet siger Julius Johansen, at det kunne have være gået helt galt for ham.

Syet i armen
"Jeg har været utrolig heldig. Jeg er kun kommet ud med et par snitsår fra glasset, men heldigvis ikke noget alvorligt, og jeg er blevet syet i armen. Jeg formåede endda at køre løb i går (22. april red.), og man er nødt til at komme ovenpå hurtigst muligt, så det ikke påvirker mig for lang tid," slutter Julius Johansen.