Tænk på din nabo!

Henstilling fra beboer- og grundejer-foreningerne i Blovstrød, som er vedtaget for mange år siden.

Man har fået gæster i weekenden og skal til at nyde samværet ude i haven... indtil naboen klokken halv tre begynder at slå græs med sin nye, dejlige, men larmende motorplæneklipper.

HENSYN  Man kender måske situationen. Det er blevet weekend, solen skinner, og vi har lige fået slået græsplænen inden gæsterne kommer. Åh, det var skønt, og vi dækker op ude i haven under solparasollen.

Gæsterne ankommer, sætter sig til rette og vi begynder at hyggesnakke... lige indtil naboen nu har fundet ud af, at hans græs er blevet for højt og bestemt skal slås lige nu - klokken halv tre. Ikke nok med det – da han er færdig, har genboen fået lyst til at fælde sit store grantræ, og nu skal den nye motorsav stå sin prøve.

Der bliver ikke megen udendørs hyggesnakken den eftermiddag – næh, man må trække indenfor i det ellers så dejlige vejr for at kunne føre en normal samtale.

Denne situation kender vi dog kun delvis til her i Blovstrød, idet alle beboer- og grundejerforeninger mm. allerede for mange år siden vedtog nogle retningslinjer for brug af motorplæneklippere og motorsave mm.

Det er sikkert ikke alle, der kender denne henstilling eller måske har glemt tidspunkterne, så derfor gentager vi dem her:

Tænk på din nabo og nøjes med at bruge motorplæneklipperen og motorsaven mm. på følgende tidspunkter:

Hverdage:                          kl. 9:00 – 19:00

Weekend/helligdage:   kl. 9:00 – 14:00