Mini-SFO'ernes første dag på Blovstrød Skole

Den 1. marts var første dag i Blovstrød Skoles Mini-Oasen for 21 børn - og flere kommer til.

Den første dag var forældrene med til intro, hvor skoleleder, Anna Recinella, bød velkommen. Foto:   SFO-Oasen

Den første dag var forældrene med til intro, hvor skoleleder, Anna Recinella, bød velkommen. Foto: SFO-Oasen

MINI-SFO  Torsdag, den 1. marts var flaget hejst på Blovstrød Skole. Det var nemlig første dag i Blovstrød Skoles mini SFO - i daglig tale: Mini-Oasen - for 21 børn, og flere støder til i løbet af foråret. Til august begynder børnene i én af de to 0.-klasser.

Mini-SFO-børnene holder til i lokalerne ud mod gadekæret, og den første dag var forældrene med til intro. Skoleleder, Anna Recinella, bød velkommen, og dernæst blev der sunget 'velkommen' af 3.-klasserne med Blovstrød Skoles sang, hvorefter der blev leget og hygget, og børnene var på den obligatoriske rundvisning udenfor 'Hertil må du gå'.

I mini-SFO'en er der især fokus på at skabe en glidende overgang mellem børne­have, SFO og skole og at styrke børnenes selvhjulpenhed og selvstændighed med henblik på en god skolestart, og ikke mindst at styrke børnene socialt og personligt.

Børnene var på den obligatoriske rundvisning udenfor, og blev orienteret om: Her til må du gå - og ikke længere. Foto: SFO-Oasen

Børnene var på den obligatoriske rundvisning udenfor, og blev orienteret om: Her til må du gå - og ikke længere. Foto: SFO-Oasen