BUS-trafikken i kommunen

Kommunen inviterer til informationsmøde med fokus på den kollektive trafik.

Informationsmødet vil give borgerne et indblik i Movias arbejdet med busplanlægningen i kommunen. Manipuleret foto: AOB

Informationsmødet vil give borgerne et indblik i Movias arbejdet med busplanlægningen i kommunen. Manipuleret foto: AOB

BUSLINIER  Man kan blive klogere på buslinjerne i Allerød samt samarbejdet mellem Allerød Kommune og Movia ved det informationsmøde, som Allerød Kommune nu afholder på onsdag.

Alle interesserede er velkomne, og mødet starter klokken 19:30 og frem til ca. 21:30 i borgerportalen på Allerød Rådhus.

Miki Dam Larsen, der er formand for Teknik-, Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget, siger i en pressemeddelelse: ”Den kollektive trafik er vigtig og er med til at fremme borgernes bevægelse rundt i kommunen. Når vi inviterer til informationsmøde, er det blandt andet fordi, Allerød Byråd arbejder for og ønsker at inddrage borgerne i de processer, der foregår i kommunen. Denne her aften sikrer også, at borgerne har kendskab til, hvilke muligheder der allerede er til rådighed inden for den kollektive trafik." 

Informationsmødet vil give borgerne et indblik i Movias arbejdet med busplanlægning, Allerøds eksisterende busnet, ændringerne der trådte i kraft december 2017, indholdet af trafikbestillingen for 2019 samt forventningerne til de kommende års busdrift.