Nettos hæk bliver kørt ned

Nu har Netto for tredje gang forsøgt at plante en hæk - men den bliver ødelagt af bilister. 

Man ser tydelige flere spor efter bilister, som er kørt fra Nettos p-plads direkte ud på Kongevejen - gennem hækken og ud over fortorvet. Og på en strækning ligger der nedkørte og knækkede hækplanter. Foto: AOB

Man ser tydelige flere spor efter bilister, som er kørt fra Nettos p-plads direkte ud på Kongevejen - gennem hækken og ud over fortorvet. Og på en strækning ligger der nedkørte og knækkede hækplanter. Foto: AOB

NEDKØRSEL  Der er åbenbart nogle kunder hos Netto, som har så travlt, at de ikke har tid til at forlade parkeringpladsen ad den normale vej, men kører direkte hen over den nyplantede hæk og direkte ud på Kongevejen - med det til følge at hækken mangler helt på en strækning, og der ligger rester af afbrækkede hækplanter.

Det er et lokalplanskrav, at der skal være en hæk ud mod Kongevejen, og det er nu tredje gang, at Netto forsøger at få en hæk op at stå. Men det kan jo være lidt svært, når enkelte kunder synes, at det er smart at benytte 'smutvejen' direkte gennem hækken og ud på Kongevejen. 

Løsningen kunne være, at Netto satte et midlertidig hegn op, indtil hækken var blevet større og tættere. Men måske løses problemet helt, når der i løbet af sommeren kommer en helt ny fremtidig overkørsel direkte fra Kongevejen til den nye og større parkeringsplads - jf. nedenstående plan.

Den fremtidige ind- og udkørsel til Nettos p-pladser vil ske direkte fra/til Kongevejen. llustration: BoCon Projekt ApS

Den fremtidige ind- og udkørsel til Nettos p-pladser vil ske direkte fra/til Kongevejen. llustration: BoCon Projekt ApS