Hotelkæden SOV GODT kommer til Blovstrød

Hvis alt kører efter planen vil de første hotelværelser være klar til efteråret.

"Man vil ikke ændre på bygningernes ydre profil, men indvendigt skal der naturligvis ske en hel del ændringer," siger Erling Petersen. Arkivfoto: AOB

"Man vil ikke ændre på bygningernes ydre profil, men indvendigt skal der naturligvis ske en hel del ændringer," siger Erling Petersen. Arkivfoto: AOB

OVERNATNING  AOB har talt med byrådsmedlem Erling Petersen fra Blovstrød Listen, som siger: ”Det er korrekt, at byrådet sidste efterår har godkendt indretningen af et hotel i kommunens tidligere bygninger for bl.a. Klatretræet på Græsmarken 2-4. Men det var en nyhed, som ikke skulle ud, før det endelige projekt var godkendt af byrådet. 

Der var tidligere tale om at bygningerne på sigt skulle rives ned, og at der i stedet skulle opføres boliger på området, men nu er disse planer total ændret, efter at en hotelkæde har henvendt sig til kommunen."

Hotelkæden SOV GODT har flere hoteller i Jylland, men det er det første projekt her i Nordsjælland, hvor man vil etablere sig. Hotelkæden har undersøgt forholdene nærmere og fundet, at der virkelig er behov for overnatningsmuligheder her i området – bl.a. har Blovstrød Kro jo for en del år siden lukket for muligheden for overnattende gæster.

Så vidt AOB erfarer, så vil prisniveauet for værelserne være i den lave ende, så hotellet bliver en god og attraktiv mulighed for såvel håndværkere som familier og andre gæster, der skal til fest i Blovstrød.

Midlertidig børnehaveplads
Forvaltningen har konstateret, at væksten i antallet af børn, der har behov for en vuggestue eller børnehaveplads i Blovstrød er steget så meget, at der ikke længere er ledige pladser. Man er derfor i gang med at renovere nogle af Klatretræets bygninger (LÆS HER) for at kunne give plads, indtil den nye Blovstrød Børneby står færdig ved Kongevejen. "Dette vil dog ikke få indflydelse på hotellets opstart, idet det etableres i flere etaper" siger Erling Petersen og slutter: 

”Hvis alt kører efter planen, skulle de første hotelværelser være klar til efteråret i år, men det afhænger selvfølgelig af, om man kan godkende de sidste detaljer, som pt. er forelagt kommunens teknikere. Man vil ikke pille på bygningernes ydre profil, men indvendigt skal der naturligvis ske en hel del ændringer.”