Larmende helikoptere over Blovstrød

Der har i en længere periode været larm fra militærets helikoptere, som er fløjet meget lavt hen over bebyggelserne her i Blovstrød - hvad er årsagen?

Både om dagen men også om aftenen flyver de larmende militære helikoptere lavt hen over bebyggelserne her i Blovstrød. Foto: AOB

Både om dagen men også om aftenen flyver de larmende militære helikoptere lavt hen over bebyggelserne her i Blovstrød. Foto: AOB

HELIKOPTERLARM  Der har nu i en længere periode - helt tilbage fra medio januar måned - været larmende helikoptere, som er fløjet meget lavt hen over bebyggelserne her i Blovstrød.

AOB har fået flere henvendelser fra Blovstrød-beboere, der spørger om årsagen til de lavtflyvende helikoptere, som man ikke kan undgå at høre, selv om man har alle vinduer og døre lukkede. Ja, en beboer oplyser, at de flyver så lavt, at porcelænet i køkkenskabene klirrer - og det er simpelthen ikke til at holde ud.

AOB har nu henvendt sig til kommunen for at høre, hvilke tilladelser man har givet militæret mht. overflyvning i lav højde over beboede områder. 

Vi er bekendt med, at for en del år siden søgte militæret om tilladelse til at opføre en helikopter-landingsplads, men det skabte så mange protester, at militæret frafaldt dette projekt. 

Vi følger op på sagen, når der kommer nye oplysninger på bordet.