Blovstrød Kro er gået konkurs

Men det forlyder, at kroen snart kan genåbnes - Formentlig med ny ejer.

Sidste åbningsdag for kroen var i søndags. Foto: AOB

Sidste åbningsdag for kroen var i søndags. Foto: AOB

KONKURS  Det fremgår af Statstidende og bekræftes af kurator Gunvor Sundgaard Happe fra København, at Blovstrød Kro er gået konkurs - Det skriver Frederiksborg Amts Avis og uddyber:

"Sidste åbningsdag var i søndags, og derpå stoppede driften, og mandag blev jeg indsat som kurator på boet," siger advokaten, som nu skal i gang med at realisere boets aktiver.

"Det varer ofte mellem et halvt og et helt år at realisere boets aktiver og komme videre med at få lukket sagen. Hvis det ender i en retssag, tager det endnu længere tid," forklarer Gunvor Sundgaard Happe.

Det forlyder dog samtidig, at kroen snart kan genåbnes, og formentlig med ny ejer.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Rene Nortung, der senest har drevet kroen.

Sat til salg
Blovstrød Kro blev sidste år i juni måned sat til salg for 8,5 mio. (LÆS  HER).     Ejendommen er i alt på 1.258 m2 med to lejligheder og ni værelser. Restauranten har plads til 220 spisende gæster, og udendørs er der plads til 100 personer. Af salgsannoncen blev det oplyst, at det er den samme ejer, som gennem 34 år har drevet kroen. Men tilsyneladende har ingen været interesseret i at overtage den traditionsrige kro for 8,5 million.