Bliv klogere på cannabis og kræft

Foredraget er arrangeret i anledning af, at der den 1. januar i år trådte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft.

Ordningen giver læger mulighed for at udskrive en ny type cannabisprodukter, der ikke tidligere har været lovlig i Danmark.

Ordningen giver læger mulighed for at udskrive en ny type cannabisprodukter, der ikke tidligere har været lovlig i Danmark.

CANNABIS  Hvordan bruges cannabis og alternativ behandling i forbindelse med kræftsygdomme? Det giver Susan Hovmand Lysdal, der er projektleder ved Kræftens Bekæmpelse, svar på i et foredrag på Allerød Bibliotek onsdag den 21. februar.

Foredraget er arrangeret i anledning af, at der den 1. januar i år trådte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft. Ordningen giver læger mulighed for at udskrive en ny type cannabisprodukter, som ikke tidligere har været lovlig i Danmark.

Susan Hovmand LysdaI er cand.scient.san.publ og ph.d, og hun vil i sit oplæg om alternativ behandling af kræft særligt have fokus på cannabis.

Hun vil fortælle om, hvad alternativ behandling er, og hvor mange kræftpatienter, der bruger alternativ behandling. Det sker med et videnskabeligt udgangspunkt og bliver formidlet på en forståelig måde.

Foredraget begynder klokken 19:00, og billetter á 30 kr. kan købes på bibliotekets hjemmeside eller ved personlig henvendelse på biblioteket.