En meget skuffet bestyrelse mener ikke at Glashus-sagen er behandlet seriøst

Kultur- og Idrætsudvalget har afvist, at Allerød Kommune skal overtage Blovstrød Tennisklubs klublokale, 'Glashuset' - Nu inviterer man udvalget til møde om sagen.

Ved bl.a. den årlige standerhejsning mødes klubbens medlemmer i klubhuset, 'Glashuset', som er placeret lige i centrum af tennisanlægget. Arkivfoto: AOB

Ved bl.a. den årlige standerhejsning mødes klubbens medlemmer i klubhuset, 'Glashuset', som er placeret lige i centrum af tennisanlægget. Arkivfoto: AOB

Som AOB tidligere skrev i en artikel (LÆS HER), har Kultur- og Idrætsudvalget afvist, at Allerød Kommune skal overtage Blovstrød Tennis Klubs klublokale, 'Glashuset', der ligger lige i centrum af tennisanlægget her i Blovstrød.

I sit afslag anviser udvalget, at klubben i stedet kan bruge Blovstrødhallen som samlingssted og klublokale. Det forslag kalder tennisklubben 'fuldstændig ubrugeligt', og klubben har derfor nu sendt hele to invitationer af sted til Kultur- og Idrætsudvalgets medlemmer. Det skriver Amtsavisen og uddyber sagen:

"Vi blev spurgt på mødet, og her svarede vi også, at denne løsning ikke kunne bruges og ikke var en mulighed overhovedet. Det tyder også meget på, at udvalget ikke har sat sig ind i vores brug af Glashuset. Hvis én var kørt forbi anlægget eller havde spurgt de byrødder, der er medlem af Blovstrød Tennisklub, ville et forslag om at bruge hallen aldrig have set dagens lys", skriver formand Gunnar Olsen i en henvendelse til udvalget og opremser efterfølgende hvorfor:

1) Blovstrødhallens cafeteria er oftest lukket og låst af. 
2) Der er ikke plads til opbevaring af bolde, boldmaskine, træningsudstyr og tennisklubbens øvrige remedier. 
3) Tennisbanerne kan overhovedet ikke ses fra hallen.

"Skal vi samles i hallen til standerhejsning og kigge ind i en væg ned mod flaget, mens det hejses, og banerne dermed frigives?", lyder det retoriske spørgsmål fra tennisformanden, der har fundet to gode anledninger til at få besøg af udvalgsmedlemmerne:

Invitation
"Jeg vil gerne invitere udvalget med til vores generalforsamling mandag, den 26. februar klokken 19:00 i Blovstrødhallen. Jeg mener, at mindst en af jer er nødt til at komme, da et punkt på dagsordenen er Glashuset. Desuden vil jeg også gerne invitere jer til vores standerhejsning søndag, den 28. april klokken 10:00. Normalt fremmøde er omkring 50 medlemmer, så der kan blive rig lejlighed til at snakke med spillerne. Så kan I også vel selvsyn se, hvad vi bruger vores Glashus til."