En festlig men kold fastelavnsfest ved Blovstrød Kirke

Stor tilslutning til tøndeslagningen ved Sognegården til trods for den bidende kulde.

Der var stor tilslutning til tøndeslagningen ved Sognegården til trods for den bidende kulde. Der var heldigvis bl.a. varm kakao og fastelavnsboller til alle. Foto: AOB

Der var stor tilslutning til tøndeslagningen ved Sognegården til trods for den bidende kulde. Der var heldigvis bl.a. varm kakao og fastelavnsboller til alle. Foto: AOB

FASTELAVNSFEST  Der var rigtig mange børn, som var mødt frem i formiddags i de mest fantasifulde udklædninger, for at slå katten af tønden til de fire ophængte tønder.

Man startede i kirken med en kort børnegudstejste ved sognepræst Elsebeth Hougaard Jensen. Efterfølgende var der tøndeslagning på pladsen foran sognegården, hvor der var festlig musik ved FDF-orkestret, som spillede alle fastelavnsklassikerne, og orkestret fik også de fremmødte til at synge med på nogle af fastelavnssangene. 

Fra menighedsrådet bød Jørgen Jessen velkommen ved tøndeslagningen, og gav en orientering om aldersfordelingen til de fire fastelavnstønder, som alle var fyldt med slik og andet godt. Der var naturligvis også fastelavnsboller med saftevand og varm kakao, som lunede godt i det kolde vejr.

Vores fotografer har her samlet nogle situationer fra dagen.

i kirken.jpg
kager:musik.jpg
2 slår tønde.jpg
2+hund.jpeg
3tønder2.jpeg
2xslik.jpg
                                                       Bemærk på det øverste billede:                                                          Vor fotograf med en varm kop                                                         kakao i den ene hånd og med                                                              kameraet i den anden.

                                                       Bemærk på det øverste billede: 
                                                        Vor fotograf med en varm kop
                                                        kakao i den ene hånd og med
                                                             kameraet i den anden.