Nytårsballet tegner til at blive en succes

Tilmeldingerne til 'Nytårsballet 2019' i Nordsjællands Konference Center strømmer ind.

Der er stor interesse for at deltage i årets nytårsbal. Privatfoto fra tidligere udgave af nytårsballet.

Der er stor interesse for at deltage i årets nytårsbal. Privatfoto fra tidligere udgave af nytårsballet.

NYTÅRSBAL Tilmeldingerne til 'Nytårsballet 2019' lørdag, den 19. januar i Nordsjællands Konference Center strømmer ind.

"Vi har allerede passeret det forventede antal deltagere," fortæller Mogens Hoffmann, som er medarrangør af nytårsballet, og fortsætter:

"Vi har mødt stor velvillighed fra Allerød Kommune, Allerød Handelsforening, byens city manager, foreninger og mange privatpersoner, som alle synes, at det er en god idé at videreføre den 17 år gamle tradition med et nytårsbal i Allerød. Det er derfor med stor glæde og forventning, at vi arrangører ser frem til en festlig aften med mange glade mennesker."

Aftenen starter med en velkomstdrink, og derefter nydes en tre-retters nytårsmenu sluttende med kaffe og te. Under middagen vil der komme et muntert indslag, og efter spisningen vil der være tre timers non-stop dans til Reiners Big Band under ledelse af Finn Reiner, oplyser arrangørerne.

"Bandet er kendt for at spille meget varieret danse- og party-musik, så der vil være noget for enhver smag. I bandets to pauser vil der så være mulighed for at danse Les Lanciers," siger Mogens Hoffmann.

"Allerød Kommune har for nylig udsendt et forslag til vision for kommunen, hvor en af hovedhjørnestene er fællesskab, og det er fuldstændig i tråd med vores vision for nytårsballet i Allerød. Et sådant arrangement skaber nemlig fællesskab, og det er vores håb, at nytårsballet forbliver en årlig tilbagevendende begivenhed, som samler mange Allerød-borgere, og som alle ser hen til med glæde," slutter Mogens Hoffmann.

Sidste frist: den 11. januar
Tilmeldingsfristen for deltagelse i 'Nytårsballet 2019' er den 11. januar. Interesserede opfordres til at melde sig til hurtigst muligt på: www.NOKC.dk/Nytårsbal 2019 - man kan også ringe på tlf.: 48 13 02 40.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET