Pas på affyring af nytårs-fyrværkeriet

Der er store områder i Blovstrød, hvor man overhovedet ikke må affyre raketter. Og i blæsevejr fordobles afstanden mod vindretningen!

Det er strafbart at overtræde sikkerhedsreglerne og kan straffes med bøde og fængsel.

Det er strafbart at overtræde sikkerhedsreglerne og kan straffes med bøde og fængsel.

BRANDFARE Gitte Damgård fra 'Sikker i Blovstrød' fortæller: “Igen i år advarer vi mod fyrværkeri i nærheden af vores stråtækte huse. En gruppe borgere fra ‘Sikker i Blovstrød’ deler således materiale ud til de husstande, der særligt skal være opmærksomme, ligeledes sætter man noget information op på lygtepæle mm.”

Gitte Damgård siger videre. “Her i vores hyggelige Blovstrød har vi flere gamle huse med stråtag, der er med til at give området sit charmerende landsbypræg. Vi vil gerne være med til at værne om disse huse, og sikre at området bliver ved med at være et trygt smørhul at leve i. Derfor vil vi opfordre til at affyring af fyrværkeri sker i sikker afstand fra disse huse. Nedenfor kan I se reglerne for affyring af fyrværkeri og et kort der viser hvor man kan fyre af i sikker afstand.”

Fyrværkeri+(rev+1).jpeg
Kortet viser, hvor man ikke må fyre fyrværkeri af (100 meter - gul zone), og hvor man ikke må fyre raketter af (200 meter - rød zone). Der er således store områder i Blovstrød, hvor man overhovedet ikke må affyre raketter - Og bemærk: I blæsevejr fordobles afstanden mod vindretningen!

Kortet viser, hvor man ikke må fyre fyrværkeri af (100 meter - gul zone), og hvor man ikke må fyre raketter af (200 meter - rød zone). Der er således store områder i Blovstrød, hvor man overhovedet ikke må affyre raketter - Og bemærk: I blæsevejr fordobles afstanden mod vindretningen!

særlige forhold(rev).jpg