Svømmeklubben Sigma vandt det danske mesterskab for hold

For 11. gang kunne Sigma-svømmerne løfte vinderpokalen.

Det var 11. gang, at svømmeklubben vandt den eftertragtede pokal. Pressefoto

Det var 11. gang, at svømmeklubben vandt den eftertragtede pokal. Pressefoto

VINDERE Sigma Swim vandt det danske mesterskab og kunne løfte pokalen for 11. gang, da DM for hold fra den14. til den16. december blev afgjort i Birkerød Svømmehal.

Landets ni bedste klubber stillede til start i 1. division – og heriblandt Sigma. Hver klub kan stille med maksimalt 26 svømmere – 13 damer og 13 herrer - til at svømme de i alt 42 løb: 34 individuelle løb og otte holdkapper.

Fantastisk stemning
Fra Sigma Swim lyder det: “Under hele mesterskabet var der som altid en helt fantastisk stemning i hallen.

Der var fuld opbakning til alle svømmere, og klubberne heppede og hujede på deres svømmere, fordi hver 1/100 af et sekund talte i kampen om pointene. Også mange yngre Sigma'er, tidligere Sigma'er og forældre var mødt op i hallen for at bakke op om Sigmas hold.”

Sigma beretter videre: “Lige fra første stævneafsnit lagde Sigmas svømmere sig i spidsen af konkurrencen, og Sigma udbyggede for hvert stævneafsnit føringen. Efter de fire afsnit kunne Sigma for 11. gang løfte pokalen og smykke sig med de eftertragtede DIF guldmedaljer.

Suveræn vinder
Sigma fik i alt 53.478 point og vandt dermed suverænt foran KVIK med 50.980 point og Aalborg med 50.702 point.

Også de andre svømmedivisioner er afgjort, og på swimnews.dk er der udarbejdet en oversigt over weekendens top 20 præstationer. Her har Sigma hele fem placeringer i top 10. Anton Ipsen tegner sig således for de tre bedste præstationer, Caroline Erichsen for nr. 7 og Alexander Aslak Nørgaard for nummer 10.

Følgende Sigma-svømmere deltog:
Sigmas svømmere var: Marin Heller Hansen, Maj Howardsen, Mia Steen Duus, Thea Blomsterberg, Josephine Kruse, Caroline Erichsen, Katharina Nekhorochko, Camilla Dufour, Julie Stampe, Julie K. Rose, Anna Boutrup, Maria Lund, Katrine Bonefeld, Frederik Dalhøj Paulsen, Alexander Eggers, Alexander Aslak Nørgaard, Anton Borring Andersen, Gustav Friberg, Frederik Bornemann, Frederik Rindshøj, Joakim Brønnum, Anton Ipsen, Magnus Andersen, Niklas Thielemann, Andreas Schiellerup og Ulrik Blach Petersen.

Sigmas trænere var: Jonas Lundström og Flemming Poulsen.