Gå dig en frisk tur - lige inden juleaften

Har du lyst til en lang vandretur i Tokkekøb Hegn lige inden juleaften, så er her et godt tilbud.

Har du lyst til en lang vandretur - lige inden juleaften - så tag vandreskoene på og mød op ved Allerød Station lørdag, den 22. Temafoto

Har du lyst til en lang vandretur - lige inden juleaften - så tag vandreskoene på og mød op ved Allerød Station lørdag, den 22. Temafoto

VANDRETUR Har du lyst til en lang vandretur så tag vandreskoene på og mød op ved Allerød Station lørdag 22. december kl. 10:10, for her starter en cirka 19 km lang vandretur, som turleder i Dansk Vandrelaug med det passende navn Jan A. Nissen går i spidsen for. 

"Fra Allerød Station finder vi en rute, hvor Tokkekøb Hegn, stendysser, Kirkelte Hegn og Storedam indgår. Vi krydser rundt via flere mindre stier, går også på grusveje og hopper over nogle små bække. Vi skal gå korte strækninger på asfalt, lidt uden for stierne og der er nok lidt fugtigt enkelte steder," fortæller Jan A. Nissen. Formiddags- og eftermiddagspausen holdes under tag.

Alle er velkommen.