Meget tættere til posthuset

Vi, som bor i Blovstrød, får fremover kun halvt så langt til et nyt pakke-posthus, som åbner om 10 dage.

'Pakke-posthuset' på Stationspassagen 6F slår dørene op den 15. november. Man skal ind i ‘gården’ og ind ved trappetårnet i stuen. Foto: AOB

'Pakke-posthuset' på Stationspassagen 6F slår dørene op den 15. november. Man skal ind i ‘gården’ og ind ved trappetårnet i stuen. Foto: AOB

POSTNORD Fremover får vi, som bor i Blovstrød, kun ca. halvt så langt til posthuset, idet PostNord nu åbner et pakke-posthus i Stationspassagen 6F. En rigtig kærkommen løsning!

PostNord skriver i en pressemeddelelse: Den fortsat stigende nethandel får nu PostNord til at åbne endnu et posthus i Lillerød. 'Pakke-posthuset' i Stationspassagen 6F slår dørene op den15. november.

Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord siger: "Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for borgerne i særligt den østlige del af Allerød, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes."

I Pakke-posthuset kan kunderne hente og sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto. Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens syv dage fra kl. 10.00-19.00.

I forvejen har Allerød-borgerne mulighed for at benytte posthuset hos Meny i Kirsebærgården. I alt har PostNord omkring 1.550 pakke-udleveringssteder over hele landet, hvoraf de cirka 1.075 er posthuse og cirka 475 er pakkebokse.