IPad fundet ved sporing

Tyvekoster blev fundet igen efter indbrud i en villa om natten på Kirkeltevej ved hjælp af en app.

Da tyven blandt andet stjal en iPad, kunne den spores via app'en ‘Find My iPhone’. Foto: AOB

Da tyven blandt andet stjal en iPad, kunne den spores via app'en ‘Find My iPhone’. Foto: AOB

SPORING Nordsjælland Politi oplyser, at en iPad og andre tyvekoster blev fundet igen efter indbrud i en villa om natten på Kirkeltevej. For personerne i villaen vågnede ved indbruddet, hvor tyven kom ind ved at knuse en rude. Og da tyven blandt andet stjal en iPad, kunne den spores via app'en ‘Find My iPhone’.

Man kunne se, at iPad'en bevægede sig rundt i området. På et tidspunkt stoppede den ud for Hulvejen, og da politiet nåede frem til adressen, fandt betjentene kosterne fra indbruddet skjult ved vejen. Nordsjællands Politi vurderer, at kosterne var gemt der til senere afhentning, og at der er tale om tyve, der har turneret rundt og lavet indbrud, og at politiet formentlig har forstyrret dem.

Der havde også været indbrud på Hulvejen, hvor tyven havde forsøgt at stjæle familiens bil.

Politiet søgte med hunde, men det lykkedes ikke at finde tyvene. Man har dog sikret spor.