Snart kommer betonkanonen og udstøber basen for dryland-projektet

Fundamenter og dæk for de nye 250 m2 store dryland-lokaler, bliver udstøbt i morgen.

Svømmehallens store vinduer mod syd er nu lukket med midlertidige spånplader. Når beton-kanonen ankommer på fredag, vil en slange på næsten 50 meter føre den flydende beton helt ind på det nye, isolerede og armerede gulv. Foto: AOB

Svømmehallens store vinduer mod syd er nu lukket med midlertidige spånplader. Når beton-kanonen ankommer på fredag, vil en slange på næsten 50 meter føre den flydende beton helt ind på det nye, isolerede og armerede gulv. Foto: AOB

DRYLAND Et dryland-projet er under udførelse ved Blovstrød Svømmehal. ‘Dryland’ er et træningslokale for svømmere på land, og tilbygningen skal placeres langs selve svømmehallens sydfacade, og skal ud over træningsfaciliteter indeholde diverse opbevaringsrum.

Projektet er nu så langt fremme, at i morgen, fredag, er der gjort klart til, at en betonkanon med en udlæggerarm på næste 50 meter kan føre den flydende beton ind til hele gulvet på ca. 250 m2, som bliver basen for udvidelsen.

Projektet var oprindeligt planlagt til at kunne åbne i slutningen af i år, men er blevet forsinket og står nu først klar til foråret 2019. Den samlede anlægsbevilling er på 6.192.000 kroner.