Søndagskoncert i Blovstrød Kirke

Enestående saxofonkvartet spillede et meget varieret repertoire i arrangementer udsat for alt-, sopran-, tenor- og baryton-saxofoner.

‘Ny Dansk Saxofonkvartet’ spillede et meget varieret repertoire fra Johan Sebastian Bach til George Gerschwin. Foto: AOB

‘Ny Dansk Saxofonkvartet’ spillede et meget varieret repertoire fra Johan Sebastian Bach til George Gerschwin. Foto: AOB

SAXOFONKVARTET Jørgen Jessen refererer fra søndagens koncert:
“I søndags fejredes den 11. novenber i Blovstrød Kirke med en velbesøgt eftermiddagskoncert. Den enestående saxofonkvartet spillede et meget varieret repertoire fra Johan Sebastian Bach til George Gerschwin i arrangementer udsat for alt-, sopran-, tenor- og barytonsaxofoner. Derimellem en række romantiske og sværmeriske kompositioner, der bragte os vidt omkring fra Spanien til Norden.

Når saxofonerne spilles med den virtuositet og musikalitet, som alle fire musikere besidder, samt med deres særlige evne til at til at spille sammen, opnås en helt unik klang og musisk medriven. Det var da også tilfældet ved koncerten, hvor vi som tilhørere blevet revet med hele vejen igennem.

Efter stor applaus kvitterede kvartetten med en af Bach’s Goldbergvariationer. Stor tak til ‘Ny Dansk Saxofonkvartet’.”