Der var 5 indbrud i lørdags i Blovstrød

Der var syv indbrud i kommunen i lørdags - 5 af dem var i Blovstrød.

Blovstrød er igen udsat for en indbrudsbølge. Temafoto

Blovstrød er igen udsat for en indbrudsbølge. Temafoto

INDBRUDSBØLGE Der var mange anmeldelser om indbrud i Allerød Kommune, som alle er lokaliseret i lørdags. AOB skrev samme aften om fire indbrud her i Blovstrød, og hvor det nu viser sig, at der faktisk var i alt 5 steder med ubudne gæster. Her er lidt flere oplysninger:

1)Kløvervej var der indbrud mellem den 9. og den 10. november. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at bryde hoveddøren op, og i huset blev der stjålet jakke og bilnøgler, oplyser politiet.

2)Parkvej havde en listetyv været på spil ligeledes mellem den 9. og 10. november. Tyven havde formentlig skaffet sig adgang via en ulåst dør, mens forurettede var hjemme, fremgår det af døgnrapporten. Der var stjålet en pung med diverse kort og en computer.

3) Også mellem den 9. og den 10. november blev et stuevindue knust og taget ud i en villa - ligeledes på Kløvervej. Fra stedet blev der stjålet en computer.

4) Endvidere var der et indbrud på Klintevej den 10. november. Et vindue var brudt op, og fra huset var der stjålet computere, spillekonsol, tablet og smykker.

5) Endelig har der også har været listetyve på besøg på Blovstrød Byvej (overfor kirken) om natten til lørdag, den 10. november. Tyven har været inde i en bil og rodet rundt.