Nabohjælpsystemet er blevet testet her i Blovstrød

I dag - søndag formiddag - er Nabohjælp-funktionen blevet testet og med et godt resultat.

Kortet viser omfanget af Nabohjælp-systemet i Blovstrød.

Kortet viser omfanget af Nabohjælp-systemet i Blovstrød.

TEST Gitte Damgård fra ‘Sikker i Blovstrød’ oplyser, at Nabohjælpsystemet er blevet testet af beboerne her i Blovstrød søndag formiddag. 

”Som sikkert mange ved, er der i Blovstrød gjort et stort arbejde mht. at få så mange med på nabohjæpsystemet som muligt. Man er i dag op på  over  500 nabohjælpere her i Blovstrød. Til sammenligning er der 2851 i hele postnummer 3450 og 494 i postnummer 3540 (Lynge),” fortæller Gitte Damgård og fortsætter:

”Da der har været lidt tvivl om, hvorvidt alle kunne modtage emails og sms’er via systemet, blev der søndag morgen lavet en lidt spontan test i facebookgruppen ‘Sikker i Blovstrød’, hvor der på adskillige veje blev udsendt en test-varsling.

Det ser ud til at være gået rigtig godt, idet der kun er få beboere, der skal følges op på. 

Det man primært skal være opmærksom på, er at det område man ønsker at modtage varslinger fra er registreret rigtigt i nabohjælpsystemet. 

Derfor bør vi alle et par gange om året checke at valg af nærområde står, som det skal - ellers modtager man ikke informationer fra dem man gerne vil modtage informationerne fra.

I systemet kan man inde i menupunktet ‘Mit nærområde’ sætte det op – man kan flytte rundt på de ydre markeringer i området – og dermed lave sine egne valg. Måske vil man modtage informationer fra et par af nabovejene – eller måske fra hele Blovstrød.”

Gitte Damgård siger videre: “Det var en god øvelse med testen, som vi nok bør gentage hvert efterår, når den mørke tid samt jul, efterår og mange tomme huse står foran os. 

Fra ”Sikker i Blovstrød”  undskylder vi for at  forstyrre  på en dejlig søndag, men vi håber at rigtig mange modtog test-mails, der blev udsendt fra disse veje:
Bakkedraget 
Bakketoppen
Blovstrød Byvej 
Klintevej 
Lundegårdsvej 
Mosekrogen
Parkvej 
Pilegårdsvej 
Rosmosevej 
Sandholmgårdsej 
Skovmarken
Valmuevej 
og måske der i løbet af dagen også vil komme testbesked fra Frugtlunden og Drabæk Huse. 

Er man ikke med på det gratis Nabohjælpsystemet endnu, så kan man melde sig på her: www.nabohjælp.dk.”