En gammel dreng kører videre med 'Alt Om Blovstrød'

I dag fylder redaktøren af AOB 80 år – men det betyder ikke at han stopper.

“Jeg fortsætter med AOB - selvom jeg nu runder de 80,” siger Flemming.

“Jeg fortsætter med AOB - selvom jeg nu runder de 80,” siger Flemming.

FØDSELSDAG I dag, lørdag den 15. december, fylder den gamle redaktør - Flemming Nyberg – 80 år! Og hvor er tiden dog løbet stærkt!. Jeg har med min hobby og interesse for Blovstrød nu skrevet artikler med fotos om næsten alt, hvad der sker her i Blovstrød og den nærmeste omegn. Der udkommer mindst en artikel hver hverdag, og sidste år blev det til i alt 445 artikler.

Det er nu snart 12 år siden, at jeg blev opfordret til at oprette en hjemmeside, som skulle dække Blovstrød og nærmeste omegn. Senere var der flere som mente, at den også burde komme på Facebook – og det kom den så.

Der er flere, som har spurgt mig, hvor mange vi er her på redaktionen - for der står tit “vi”, når redaktionen omtales. – Svaret er: “Der er kun mig”. Ligeledes har flere også spurgt om, hvorfor jeg skriver 'vores' redaktion, når der kun er mig ved tasterne og bag kameraet. Svaret er ganske enkelt: For på en måde er vi faktisk to: Det er mig og min samvittighed - og vi arbejder godt sammen. Jeg prøver generelt at være objektiv og neutral med mine artikler; men hvis min egen mening en gang i mellem skal frem, så skriver jeg: ”AOB mener”.

Jeg vil her benytte lejligheden til at takke de mange input jeg løbende modtager fra borgerne her i Blovstrød, og som kan give anledning til en artikel eller to.

Men selv om jeg nu runder de 80, så fortsætter jeg med AOB, så længe jeg føler, at jeg er ved mine fulde fem.