Antallet af køer på engen er blevet reduceret

Fem køer fra Blovstrød Enge er flyttet til folden ved Allerød Sø.

Bondemanden har i forrige uge flyttet en del dexterkøer fra engen, hvilket mange sikkert har bemærket. Arkivfoto: AOB

Bondemanden har i forrige uge flyttet en del dexterkøer fra engen, hvilket mange sikkert har bemærket. Arkivfoto: AOB

DEXTERKØER Bondemanden Niels Bodilsen, som har sine køer gående i indelukket her på Drabæks Enge, fortæller til AOB: “Ja, denne sommer har jo været noget ud over det sædvanlige, og jeg undskylder mange gange, at jeg ikke har fået opdateret om de forskellige flytninger af dyrene i Blovstrød, og som sikkert mange har konstateret. Men her er lige en opdatering:

Jeg har i forrige fredags flyttet 5 køer fra Blovstrød Enge til folden ved Allerød Sø, så nu ‘mangler’ der således nogle køer her i Blovstrød. Tidligere var der i alt 11 køerne, men nu er der således kun 6.” 

“Jeg tænker, at det i 2019 bliver, som vi har kendt det tidligere, og at børnene kan navngive de dyr, der kommer til næste sommer,” slutter Niels Bodilsen.