Isen er sikker...

...men kun på den lille sø ved siden af gadekæret på Grønholmen.

Efter skoletid skulle børnene ned på den lille sø og undersøge, om den nu også var sikker - og det var den. Foto: AOB

Efter skoletid skulle børnene ned på den lille sø og undersøge, om den nu også var sikker - og det var den. Foto: AOB

BÆREDYGTIG  Efter bare få dages frost er den lille sø på Grønholmen - ved siden af gadekæret - tilfrosset og bæredygtig, og hvis man endelig skulle gå i gennem, så sker der ikke så meget ved det, for søen er kun ca. 15 cm dyb.

Man har ved tidligere vintre kunnet stå på skøjter på denne sø - som jo er dannet pga. den meget regn vi har fået - men i år må det nok vente lidt endnu. Alt tyder dog på at vi får mere regn, men med efterfølgende frost fra på lørdag og frem til tirsdag. Så der bliver måske en mulighed for at afprøve skøjterne.