Allerød Nyt kan også hentes hos REMA 1000

Den manglende uddeling af Allerød Nyt kan afhjælpes lidt for borgerne her i Blovstrød, idet REMA 1000 på Kongevejen har den.

Mange Blovstrød-borgere har ikke modtaget de sidste udgaver af Allerød Nyt - og flere har slet ikke set avisen i år. Kollage: AOB

Mange Blovstrød-borgere har ikke modtaget de sidste udgaver af Allerød Nyt - og flere har slet ikke set avisen i år. Kollage: AOB

AVISPAUSE  Som vi skrev forleden dag, er der en del problemer med at få Allerød Nyt uddelt rundt om i byen. Mange har slet ikke set avisen i år. Det skyldes at Postnord generelt ikke mere vil uddele ugeaviser, hvorfor man er ved at indkøre en ny leverandør: FK Distribution.

Områderedaktør, Helene Holm Stolle, oplyste, at der er flere steder, hvor avisen kan hentes: Kvickly på M.D Madsensvej, Skjold Burne på M.D Madsensvej, MENY i Kirsebærgården og SuperBrugsen på Lynge Bytorv. Helene Holm Stolle oplyser videre: Derudover er man selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi Allerød Nyt på Lokalvej 8 (men det er jo i Hillerød) for at hente avisen.

En hurtigere løsning
Der er nu også en meget hurtigere måde at få fat i avisen på, hvis man er en Blovstrød-borger. En af vore læsere, Stig Kargaard, gør opmærksom på, at den også kan hentes hos REMA 1000 på Kongevejen, hvor man i øvrigt - så længe lager haves - også kan få Metro.